Over Debiteurnet

We hebben als doel om ondernemers te ondersteunen in hun primaire proces door ze te ontzien in financiële processen.

Debiteurnet is een complete en eenvoudige online tool om uw debiteuren te beheren en facturen te sturen. Door de unieke incasso workflow heb je zelfs de aanmaningen onder controle. Daarmee bespaar je niet alleen kosten, maar krijg je sneller betaald en verbeter je jouw cashflow. Beheer effectief en professioneel jouw facturen en incasso’s online.

Met onze jarenlange ervaring in de financiële sector en als ondernemers, weten we maar al te goed hoeveel tijd debiteurenbeheer in beslag kan nemen. Door de complexe boekhoudprogramma’s kan het maken van een eenvoudige factuur al lang duren en is de kans op fouten reëel. Het uitgangspunt met Debiteurnet is om facturen makkelijk en snel te maken.

Debiteurenbeheer is meer dan alleen het versturen van een factuur. In de meeste gevallen betalen klanten op tijd. Maar in enkele gevallen heb je te maken met wanbetalers. Om dat proces te faciliteren heeft Debiteurnet het incassoproces op een unieke manier geïntegreerd. Debiteurnet werkt hiervoor samen met DBN Debt Collector. De ondernemer heeft hiermee het proces volledig onder controle, zonder ingewikkelde stappen te hoeven zetten.