Ondernemers

Snel, eenvoudig en stressvrij uw debiteuren beheren: al uw facturen, herinneringen en aanmaningen in een paar klikken de deur uit.

Of het nu gaat om 50, 500 of 5000 facturen, herinneringen of incassotrajecten per jaar: Debiteurnet helpt u om eenvoudig en overzichtelijk uw vorderingen te beheren. Een extern incassobureau is overbodig. U bepaalt wanneer er namens het incassobureau facturen en aanmaningen worden verstuurd en wanneer incassotrajecten worden gestart, gepauzeerd of gestopt.

Het is niet meer nodig om hoge kosten te maken en veel tijd te besteden aan debiteuren die niet betalen. Met Debiteurnet vereenvoudigd u het proces en krijgt u facturen sneller betaald. Neem het incassotraject in eigen handen en beheer stressvrij uw vorderingen met behoud van een goede klantrelatie.

Incasseren in eigen beheer

Waarom zou u voor het debiteurenbeheer nog dure incassokantoren, gerechtsdeurwaarders of andere externe partijen inschakelen? De nieuwe wetgeving omtrent incassokosten biedt de mogelijkheid dit vanaf nu in eigen beheer te doen. Het online platform van Debiteurnet is een kant en klare oplossing om het debiteurenbeheer in eigen hand te nemen, waarmee u naast overzicht en controle voortaan ook zelf de incassokosten kunt innen.