Ledenorganisaties

Weg met losse lijstjes en e-mails. Facturen, herinneringen en incassozaken afhandelen zonder moeite, met slechts enkele muisklikken.

Ondanks dat het doel van uw stichting voorop staat en de ledenadministratie vaak bijzaak is, zijn ook stichtingen en verenigingen gebaat bij snelle betalingen en een gezonde cashflow. Wanneer leden niet betalen kunt u hen eenvoudig een herinnering of aanmaning sturen.

Het online platform van Debiteurnet is een kant en klare oplossing om grip te krijgen op het debiteurenbeheer van uw ledenadministratie. Met één druk op de knop worden herinneringen en aanmaningen verstuurd en krijgt u overzicht en inzage in uw openstaande vorderingen.

Samenwerken met andere vrijwilligers is mogelijk door de statusregistratie en notities voor facturen en debiteuren. Er kan geen misverstand meer bestaan!

Betaalbaar en effectief

Als een lid niet betaalt, zijn de kosten voor een incassotraject vaak veel hoger dan de factuur zelf. Bovendien is het opstarten van een zaak een hoop werk. Voor ledenorganisaties, die meestal op vrijwilligers steunen, is dat een reden om daar niet te veel moeite in te stoppen. Met behulp van Debiteurnet zorgt u ervoor dat uw ledenincasso’s zonder veel extra kosten wél op orde zijn.