Facturatie

De volledige controle over jouw facturatieproces regel je met Debiteurnet. Met de module facturatie maak je in een handomdraai een concept factuur, verstuur je deze als bijlage in de mail of als link in een goedkeuringsflow.

Overzicht geeft rust

Factuuroverzicht

In een helder overzicht staan al jouw facturen gerangschikt, inclusief bedrag en betaalstatus.

Vanuit het overzicht maak je direct een nieuwe factuur, zoek je een factuur via de razendsnelle zoekfunctie of open en bewerk je bestaande (concept) facturen.

 

Factureren - Debiteurnet

Snel en eenvoudig

Factuur maken

Een nieuwe factuur maken is snel gedaan. Door de juist basisinstellingen hoef je alleen nog maar de debiteur te selecteren en de factuurregels aan te maken.

Facturen verstuur je per e-mail vanuit Debiteurnet. Dat kan als bijlage, maar ook als link naar de factuur, waarbij de klant de factuur kan goed- of afkeuren.

Factuur maken - Debiteurnet

Waterdicht

Goed- en afkeuren

Met de goedkeuringsflow in Debiteurnet kan er geen discussie meer zijn over de factuur. De klant wordt gevraagd om binnen een bepaalde (in te stellen) tijd te reageren op de factuur. Doet hij of zij dat niet, dan wordt de factuur automatisch goedgekeurd.

Wordt een factuur afgekeurd? Dan wordt de reden hiervan gelogd, ontvang je een e-mail en heb je de mogelijkheid om een correctie toe te passen. Zo los je problemen op voordat ze ontstaan!

Factuur goed- en afkeuren - Debiteurnet

Variatie

Factuur opties

Om er zeker van te zijn dat aan alle vereisten wordt voldaan heeft Debiteurnet diverse mogelijkheden om een factuur op maat te maken. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een G-rekening en het verleggen van de BTW.

Iedere handeling in de factuurflow die van belang is wordt automatisch geregistreerd in het statusoverzicht van de factuur. Los daarvan kan je ook nog eens notities maken, zodat er geen misverstand meer kan bestaan.

Factuur maken - Debiteurnet