Accountants

Debiteurnet geeft volledig inzicht in de facturen en openstaande rekeningen van al uw klanten. Verbeter eenvoudig en effectief de cashflow positie van uw klant met professioneel en geautomatiseerd debiteurenbeheer.

Debiteurnet werkt eenvoudig en snel. Met slechts één muisklik heeft u inzicht in de factuurpositie van uw klanten. Op elk gewenst moment is inzichtelijk welke acties nodig zijn om de openstaande vorderingen te innen. Met het online platform heeft u de beschikking over de complete workflow: van 1e herinnering tot en met het inschakelen van de deurwaarder.

Door het geautomatiseerde proces hoeft u niet meer zelf bij te houden wanneer een volgende herinnering moet worden verstuurd. Debiteurnet zorgt er namelijk voor dat onbetaalde facturen direct in de volgende stap van het debiteurenproces komen. Zo houdt u makkelijk en effectief grip op het totale debiteurenproces.

Overzicht en controle

Alle handelingen worden automatisch uitgevoerd zonder dat u de controle verliest. Doordat de workflow is geautomatiseerd kunt u de facturen en herinneringen namens uw klant precies op tijd versturen. Mocht een factuur dan nog niet betaald zijn, start u eenvoudig een incassotraject met slechts één muisklik.

U behoudt samen met de klant de volledige controle over het proces. Als het nodig is om een traject tussentijds te pauzeren, stop te zetten of een regeling te treffen, dan is dat zó gebeurd. Krijg effectief grip op het hele debiteurenproces: van herinnering tot gerechtelijke fase.